Nový partner - společnost Argun

Datum: 12.07.2017 | Autor: Redakce PN

Vážení čtenáři,

Jak jste si již mohli všimnout, tak se na našich stránkách objevil banner společnosti ARGUN. Máme tu čest vám oznámit, že společnost ARGUN se stala naším partnerem a můžete se těšit na recenze jejich produktů.  Díky této spolupráci se můžete těšit nejen na klasické recenze, ale i videa. A tyto recenze se budou týkat současného hžavého tématu a to balistické ochrany.  V současné době si nejen členové ozbrojených složek, ale i civilní střelci čím dál tím častěji pořizují neprůstřelné vesty, nebo nosiče balistických panelů. A věřte, že naše recenze vám poskytnou informace, které vám pomohou s jejich výběrem. 

Něco málo o společnosti ARGUN

Společnost ARGUN  je jedním z předních českých výrobců kompletního vybavení balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb, přídavného pancéřování. Jako výrobci balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb a přídavného pancéřování realizují kompletní zakázky tzv. na klíč s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.

Předcházení očekávání potřeb a požadavků jejich zákazníku v oblasti balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb a přídavného pancéřování, je trvalou součástí jejich každodenní práce a zásadní filosofií společnosti ARGUN  .

Produktové portfolio se neustále rozšiřuje s vývojem nových materiálů, nových technologií a aktuálního požadavku trhu.

Reference společnosti jsou více než výmluvné. Společnost ARGUN mimo českého trhu, kde dodávala své produkty Policii ČR, vězeňské službě, městským policiím a bezpečnostním agenturám má také mnoho obchodních úspěchů v zahraničí. Když zmíníme jen některé, tak mezi odběrateli nalezneme Portugalsko, Saudskou Arábii, Slovensko, Spojené Arabské Emiráty a. Společnost ARGUN  taktéž dodala neprůstřelné vesty pro ZZS hl. m. Prahy. Mezi další spokojené odběratele patří Městská policie Hlavního města Praha. Je až neuvěřitelné kolik lidských životů produkty společnosti ARGUN  v současné době chrání. Není žádným tajemstvím, že společnost ARGUN  v současné době chystá dodání neprůstřelných vest i pro Armádu ČR. Je pro nás tedy ctí, že máme možnost s takto specializovanou a renomovanou společností spolupracovat. A pevně věříme, že díky této spolupráci pro vás budou naše recenze produktů společnosti ARGUN přínosem.